lunes, 30 de noviembre de 2020

Tirant lo dau

Ha nascut una nova iniciativa pels parlants de català, valencià, balear... que vulguin jugar en el seu propi idioma. Es tracta de Tirant lo dau, un grup de Telegram en constant creixement, que pretén ser un punt de trobada per jugadors que tinguin aquesta afinitat lingüística. 

Diuen de si mateixos:

Som un grup d’aficionats als jocs de rol (tant independents com de diversos clubs de rol d’arreu) que ens hem ajuntat a la xarxa per promoure l’ús de la nostra llengua al nostre hobby preferit i fer rodar daus, com més millor. Hem vingut a fer enrenou per muntar coses, traduir materials, crear-ne de nous i, sobretot, sobretot, passar-nos-ho bé mentre anem fent-ho. Anirem bastint aquesta secció amb la vida i miracles de Tirant lo dau. De moment, existim, que no està gens malament per començar. Que comenci l’aventura!

Com a resultat d'aquesta iniciativa, s'han organitzat unes jornades espontànies, a favor de Ayudar Jugando, a les que encara podeu apuntar-vos. Es jugarà del 4 al 8 de desembre i podreu trobar a alguns dels nostres directors de joc.

Des del grup també s'estan promovent una sèrie d'activitats paral·leles, vinculats a la traducció de materials al català. Té molt bona pinta tot plegat.

 Au, doneu una ullada al seu Telegram, el seu tuiter o el seu blog. Val la pena.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tirant lo dau

Ha nascut una nova iniciativa pels parlants de català, valencià, balear... que vulguin jugar en el seu propi idioma. Es tracta de Tirant lo ...