jueves, 12 de diciembre de 2019

4d6: La cadena, una ambientació per D&D 3.5

A partir d'aquest mes de desembre tenim colaborant amb nosaltres als companys de 4d6 fent partides de collita propia. En paraules dels seus integrants:
4D6 és un grup que a principis d'any va començar a serialitzar, tant a Youtube com a Ivoox una campanya de D&D 3.5 anomenada L'escut d'Argos, la qual es troba actualment a punt a de finalitzar la segona temporada. És una aventura parcialment en català que té com a objectiu divulgar tant la llengua com el rol. 
Arran d'aquest projecte s'han començat a dur a terme partides dirigides pels propis membres del grup, les quals transcorren dins de l'univers de la campanya serialitzada, fent que les accions dels jugadors es puguin complementar amb el món o generar-ne impacte. 
Les partides transcorren a La Cadena, una organització governamental on els jugadors (o els seus personatges) han de complir amb les tasques que se'ls encomanen i anar guanyant experiència, així com prestigi i reputació dins la companyia. Les missions, a més, estan dividides en arcs argumentals consecutius que culminen en esdeveniments especials. I en començar a nivell baix, la iniciativa està pensada tant per a gent que coneix el sistema, com per a persones que mai abans han jugat i poden seguir aprenent, progressant i provant diferents classes de personatges.
A més, tenim també una wikia on els jugadors poden fer les pàgines dels seus propis personatges, afegir i complementar els articles, i estar al corrent, tant de les altres missions, com de tots els esdeveniments que van transcorrent dins del món formant-ne part.
Podeu seguir-los tant a Twitter com a Instagram amb el seu nick: @4dausde6

La intro de la primera temporada, per obrir boca.



I el primer episodi



1 comentario:

Tirant lo dau

Ha nascut una nova iniciativa pels parlants de català, valencià, balear... que vulguin jugar en el seu propi idioma. Es tracta de Tirant lo ...